Tiera Laitinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Sairas

Miltä kokoomuslaisen kuuluu näyttää?

Kokoomuslaisen kuuluu olla huoliteltu, hyvännäköinen, rikkaan näköinen ja sopivan koppava. Trimmattu vartalo, trimmattu kampaus ja vimeisen päälle istuva vaateparsi kuuluvat myös kokoomuslaiseen tunnusmerkistöön. Kaiken kruunaa vielä säännölliset kasvonpiirteet, sellaiset joitka käyvät myös misseille ja malleille.


Sellaiselta siis näyttää tyypillinen kokoomuslainen. Jos olet tuon näköinen, jokainen olettaa että olet kokoomuslainen, sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä vaaleissa kokoomuksen edustajana ja päästä kokoomuspuolueessa hyviin asemiin.

Vihreä armeija

Vihreä armeija Yle uutissivut: Australia aikoo palkata yli 15 000 nuorta niin sanottuun ”vihreään armeijaan”, Suunnitelman mukaan projektiin osallistuvat nuoret esimerkiksi istuttavat puita, puhdistavat jokia, kunnostavat kulttuuriperintökohteita ja käyvät läpi uhanalaisia lajeja. http://yle.fi/uutiset/australia_aikoo_perustaa_vihrean_armeijan_ymparist... --- Saman voisi tehdä Suomessa ja muutenkin ajanmukaistaa maanpuolustusta : Antaako sotilaiden ylpeys periksi?

 

Haluaako Stubb lisätä eriarvoisuutta?

Kokoomuksen puheenjohtajan Alexander Stubbin mielestä oikeudenmukaisuus tarkoittaa, että ahkeruudesta ja itsensä likoon panemisesta palkitaan. Mielestäni yhteiskunnan tehtävä ei ole panna ihmisiä ahkeruuden perusteella paremmuusjärjestykseen. Kaikilla ei ole samanlaisia lähtökohtia elämään. Jos ei ole työtä, ei voi olla ahkera työntekijä. Jos on sairas, ei kykene panemaan itseään likoon opinnoissa tai työssä. Jos yhteiskunta palkitsee niitä, jotka jo muutenkin ovat hyväosaisia, se osoittaa, että "ne toiset" ovat b-luokan kansalaisia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä